[ליצירה]
נראה שהמשפט נאמר לנו, הכל כך מצומצמים,
שמסוגלים "להעביר" אוטיסט ללא הסתכלות שניה, כי הוא אוטיסט ומה כבר יש לראות באוטיסט...
ואמת היא. מי שלא מביט, מפסיד את כל היופי.
את כל היופי האינסופי הזה.
תודה לך שהבחנת ותודה עוד יותר גדולה לחניך הפלאי .
[ליצירה]
הוי אופטימית, הלוואי שהייתי יכולה להגיד שצדקת.
אבל לא. אני לא מרגישה מהשיר שהיא למדה, לעיתים אנחנו שמים לב רק לארבע אמותינו ולא רואים שבדרכינו הביתה עבר ילד מתוק בעל חיוך של קסם, חתול פוזל שיכול לעשות את היום, התחלת פריחה של אמצע החורף, שמיים בצבעי נדירותם יפים כמו שרק הם יכולים להיות, קרן שמש מאוחרת..
אבל מה שכן, לנו בטוח השארת נקודה למחשבה, וזה, ודאי חיובי ואופטימי... :)
[ליצירה]
קמתי הבוקר, האוויר היה כל כך טהור, ניסיתי לנשום את כולו לתוכי, ועם כל נשימה ונשימה החיוך שלי גדל והרגשה המדהימה של אושר, שקט, שלווה, אהבה, מלאה אותי, כן כן, וכל זה רק מהאוויר...
כשקראתי את השיר הזה, הרגשתי איך אותו הרגש שהציף בבוקר, ממלא שוב...
[ליצירה]
קראתי את שכתבת וחייכתי. יש משהו בדבריך. כנראה שהרגש הזה קיים בכולנו אי שם פנימה ואנחנו כל כך עקרים ועטופים ומעוטי יכולת לעומת כל הפנים הסוער והמטורף הזה. מתי כבר יגיע היום.. והאמנם יגיע היום או שלנצח ניוותר מחוסרי הבעה מילולית.??
[ליצירה]
לא ראויה לעיון?? זו לא קצת הגזמה פרועה מצידך??
אז אחרי ארבע שנים של בלונים נפוחים במקום בו למדתי (שנשמעים בצורה זו או אחרת כמו ההצהרה שלך) אני רוצה לצעוק כבל עם ועדה שהקשקוש הזה פשוט מאוס ופלצני. אין יצירה לא ראויה יש עין לא ראויה. איפה הפסול בלהתבונן בפשטות ביצירה פשוטה, בעין פשוטה, ולהנות בפשטות.??? פשוט לתת לעצמך להנות, מיופי, ממחשבה, מיצירה של אחר ומהיכולת שלו לחלוק את יצירתו ואת היופי שבה עם אחרים...
[ליצירה]
כל שאני יכולה לכתוב עכשיו זה "וואי".....
אבל לא סתם וואי, וואי גדול...
[ליצירה]
[ליצירה]
שי,
קראתי את השיר ובצבצה דמעה.
לא, זה לא עוד תיאור פואטי שנחמד להשתמש בו באתר שירה, באמת בצבצה דמעה.
שיר מהבטן, כמו שאני אוהבת.
אמיתי כזה, פשוט...
[ליצירה]
מעלה רוחות מן העבר,
קראתי התמוגגתי וגיליתי שהיצירה חוגגת שנה להיוולדה היום!
אשרי יולדתה...
מתקרבת, את יודעת כל כך מצויין לנגן על נימי הנפש העדינים ביותר...
אשרייך שזכית ליכולות המדהימות האלה..
כיסוף.
תגובות