אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
הו כן, באמת שאת זה אהבתי נורא, זה שיר כליל כזה, על המדבר, מתאר היטב את המדבר. מקום טוב להתבודד ולהתחבר אל הטבע..(את זה אני הוספתי)
אהבתי,
כי הוא שיר פשוט ויפה, והוא לא מספר על גבולות 67, או על הערבים האומללים שנמצאים מעבר לחומה...
תמשיך לכתוב כ כ ה! בבקשה תמשיך לכתוב ככה, ככה הם יפים, השירים שלך, ואני אוהבת את הסגנון הזה.
בברכת יצירה פוריה...
בתש.
[ליצירה]
ירושלמי- לא ענית לדויד חי, ואני מתה לדעת מה יש לך לואמור על זה לכן ברשותך, אשאל שוב-
על הקסאמים והפצמרים בשדרות שמעת? זה ביטחון זה?! אולי רק כשנעוף מכאן, ונהיה במצולות הים נהיה בטוחים...
(אוי, עכשיו כשאני קוראת מחדש את כל התגובות והיצירות שלך- בטח אתה מה זה נהנה, בטוח בשביל הויכוח והתגובות פרסמת את זה.. הרי זה אתר שרובם בו ימנים יהיה אקשן.. אכן, יש אקשן.. תפרסם עוד יצירות.)
[ליצירה]
לא ראיתי כבר את היצירה הזאת? אני בטוחה שכן! אולי הכנסת אותה פעמיים ולא שמת לב? או אולי.... חחח אולי פשוט נגמר לך על מה לכתוב, אז הוצאת מהמגרה את אוסף השירים הנכבד שלך, והעתקת, אפילו בלי לטרוח לשנות ניסוח?....
[ליצירה]
עצוב ויפה.
וואי.
נורא
נורא
נורא
יפה.
כתוב כ"כ טוב, ההשואה אל השה.
אני אף פעם לא יודעת להסביר למה אני אוהבת כל כך את השירים שלך...
זה ממש ממש חזק.
אהדתי..
תודה
[ליצירה]
כן.. אתה מה זה צודק, עכשיו חלק ממגורשי גו קטיף רעבים ללחם.. כך שמעתי..ואין למדינה כסף בשביל החראוילות שהבטיחו להם, אז מה 'תה רוצה, שהמדינה גם תדאג לערבים טפילים שמתעקשים בכח לגור כאן? ועוד כל התהליך המטופש הזה נעשה דק בגללם.. תחשוב.
תגובות