"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
זה כתוב מאד קשה לקריאה, חזותית. אם תחלקי את זה לפסקאות זה יהיה יותר נוח.
לא הבנתי את הקשר בין הכורת לקטע, וגם לא למה "נפתרה" כמו פתרון במקום "נפטרה.
[ליצירה]
אני עם ערוגה.
הקטע רצוף שגיאות כתיב, תחביר, הגהה ופיסוק. רובו כתוב כמו רשימת קניות, וגם הקטעים שאמורים להעביר רגש מאכילים בכפית ועושים את זה בצורה מלאכותית.
ובהנחה שמדובר בסיפור אמיתי - עצוב לי עליך.
[ליצירה]
אהבתי "כסות יום בלוי". אין מילה כזאת, דכויה.
שתי השורות האחרונות - משום מה היה לי קצת מנותק. ו-וי"ו החיבור השניה צורמת (שורה שניה מהסוף)
[ליצירה]
[ליצירה]
יותר דומה
למהפכה הצרפתית מאשר לקומוניסטית. אי צדק אי אפשר לתקן בעוד אי צדק
[ליצירה]
יחי האינטרנט. אני מוצאת שהתגובה שלי לאנשים ברשת שונה מאוד ממה שהייתי אומרת להם פנים אל פנים - ולאו דווקא לשלילה. יש גם צדדים חיוביים בריחוק ובאי הידיעה הברורה עם מי אתה מדבר - אבל אני מסכימה שהנזק בהחלט קיים, והרבה פעמים במידה גדולה עד כדי כך שאולי היה כדאי לוותר על העולם הוירטואלי וזהו.
כדאי לעבוד עוד קצת על החריזה - שמו/פרצופו זה לא חרוז, כנ"ל אדע/אישה ועוד. בהצלחה.
תגובות