שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
נחמד ביותר!
אני מנחש שזהו חלק משיר שהתחלת לכתוב והחלטת להשמיט את ראשו וזנבו (או חלקים אחרים) לטובת בית נהדר זה?
* החרוזים בד"כ במקום כשהם בשיר קצר, כי תפקידם המרכזי והיחיד כמעט הוא ליצור סוף חזק. פה הם במקום, והם בהחלט ביצעו את תפקידם.
* השפה שלך כה עשירה שאני מתפלא שאתה כותב רק באתר.
* תיאור נהדר ומלא של תמונה פשוטה ומורכבת גם יחד. כתבת "תמונה", ואפשר בלי בעיה לראות מה שראית, או דמיינת.
בקיצור, זה מקסים.
תודה!
[ליצירה]
שיר מורכב ויפה.
יש כאן רמזים לסיפור יהודה ותמר, ליוסף, ולמלכות דוד בחברון.
הרבה תנ"ך. זה טוב.
לקחת את סיפור יהודה ותמר והפכת אותו לשיר... אהבה, אולי?
תודה!
[ליצירה]
יפה מאוד... את מיטיבה לתאר רגשות כדברים מוחשיים הסובבים אותנו אליהם אנו נכלאים/מהם אנו בורחים וכו'. כתיבה חביבה בהחלט!
קצת הפריעו לי המילים בתוך הקווים. מה ה"הדגשה" הזו אמורה להביע?
הזדהיתי עם העיקרון של "השיגעון המבוים". מרגיש בדיוק כך. זיוף.
את קצת בורחת מהתיאור של המקום... אבל זה תלוי בקיצור והארכת השיר, וזה נתון לבחירתך. בטח הכל כך בגלל שזהו מסע חפוז...
יפה מאוד!
תודה לך.
[ליצירה]
נהדר
השיר מתאר הרבה, אך אם זאת משאיר את הכל נסתר.
יש פה משהו מאוד יפה... נראה לי שנמשכתי לשילוב בין הצבעים, דבר שלכאורה הינו שמח וטוב, לכלי המלחמה, שהינם לכאורה רעים וכואבים.
יצירה מעולה.
תגובות