[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
שירות חובה גורף לכולם זו אחת הטעויות הגדולות לדעתי. יש אנשים שזה ממש לא טוב להם.
לדעתי שירות חובה עם אפשרות בחירה: או צבא, או עבודות קהילתיות, או כל מיני דברים אחרים.
מזמן הצבא הפך לצבא של ג'ובניקים.
[ליצירה]
בס"ד
ניחוש פרוע:
בגלל שזה צולם בבוקר קר.
וגם העלים הכהים משרים אווירה של קרירות.
הייתי מנסה לעשות אותו דבר עם פרח יותר "נקי" בצבע יותר אחיד. נראה לי או לבן או בורדו.
[ליצירה]
מעניין. בדרך כלל אנשים רואים אותך פחות טוב ממה שאתה ולא כדאי להיות מושפעים מהם. פה דווקא בזכות המבט החיצוני את מגלה את הטוב שבך.
יותר גבוהה? זה ממש מבט קסם...
[ליצירה]
כנסו - חובה!
יפה! מי ששאל את עצמו פעם איך מרגישה מצה - הנה התשובה. באמת יפה.
יש יצירות שצפות ועולות ממעמקי ההסטוריה הצורנית ועולות וזורחות מחדש, ומחדשות כנשר נעוריהן.
[ליצירה]
אתמר, יש המשך. הנשמה מתה לתוך העולם הזה כדי להוליד בו את האדם, הגילוי שלה. אבל זה כל כך קשה שהוא העדיין לא נולד בשלמות, למרות כל המוות. אבל לפעמים אפשר לראות ניצנוצים של מה שזה הולך להיות.
"כי באדם אאמין"
[ליצירה]
בס"ד
הפעם יש מילים. הילדים התמימים, צר לי לומר זאת, לא ישארו תמימים. אבל יש אנשים שיכולים לתת למבוגרים קצת מהתמימות של הילדים. השיר הזה יכול... במסווה של משאלה תמימה הוא פותח את שערי הלב של הקורא ומעניק לו את אותה משאלה, ושולח אותו להגשים אותה. ואם לא היו יצ(ו)רים אפלים שמנסים כל הזמן להפריע, שירים כאלה כבר היו מתקנים את העולם. השמחה, האופטימיות. אלי, שלא תיגמר לעולם תפילת האדם!
תגובות