אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
התנוחה של הרגליים מצויירת טוב, הנבל מרהיב,
משהו בידיים קצת מוזר.
הפנים מעולות, עם הצללות ונפך יפים מאוד.
השיער גולש טוב מאחורה...
הציור נהדר. פשוט יפה!
אבל יש לה צלב בצוואר וקעקוע על הזרוע!
והיא לא צנועה. גוועלד. לא עלינו!!
(טוב, אני לא בטוחה בעצם שזה צלב. אבל זה משהו דומה, לא??)
אוי, אבל הציור ממש ממש יפה.
אהבתי את איך שציירת את כף הרגל.
תודה! בזכותך התענגתי למשך כמה דקות על ציור יפה באמת...
בתש
[ליצירה]
ממממ .. כבר כתבת על זה פעם? למה זה נשמע לי מוכר? : סיגריה, בית קפה, בחורה.... לא הבנתי את הקשר של זה לעט, או את הקשר של העט לזה.. או איך שלא תרצה את זה...
ממש יפה.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אתה יותר גרוע מהמורה לאזרחות!!!!!!!!
אם חשבת שבאתי לאתר הזה רק כדי להרחיב את ידיעתי באותו נושא שאתה כותב עליו סחור סחור....
די. זה פשוט לא הגיוני. אני קוראת את זה, ורואה בעיני רוחי את המורה שושק'ה מסבירה לנו את זה.. ואולי אף באותן מילים... אז לא, זה לא שירה...
יותר מכל זה הזכיר לי סיכום של שיעור אזרחות.
[ליצירה]
לא. אני לא חושבת שלפלסטין נמאס ממעגל האלימות.
ואם נחזור לקו הירוק- גם אז תהיה שפיכות דמים.
ואני מבססת את זה על דבריהם של הפלסטינאים , שאמרו בעצמם שהם רוצים את כ----ל ארץ ישראל, ולא יתפשרו על פחות מזה. בינתיים, כדי לזרז את התהליך, הם מרביצים לנו קצת, אז אנחנו, מרוב אימה מהערבים ומשפיכות הדמים, פשוט ממהרים לצאת כמו עדר כבשים טובות.אז מה יאמרו הערבים?- אם קבלנו את גוש קטיף בעזרת כך וכך פיגועים, נעשה עוד כך וכך פיגועים, ונקבל את תל אביב, ירושלים....וכו' וכו'
אני גם חושבת שדי לשפוך דם. אבל זה פשוט לא אפשרי כל עוד מדובר בפלשתינאים.. אתה מבין...
אני בכלל לא מדברת פה על הרעיון המזעזע של להוציא אנשים מביתם.. האופן בו זה התבצע..
[ליצירה]
אני צריכה קצת זמן כדי להתאושש, אז אני אגיב לך ממש ברצינות מאוחר יותר.
בינתיים- זה עצר את נשימתי, היופי של הציור. מרהיב ממש.
אני מדברת על הציור עצמו, באופן טכני. עוד לא על הרעיון..
פעם ציירתי משהו דומה לשדה הזאת, ונתתי לאילה שתכניס אבל היא לא הצליחה... חבל. הייתי רוצה שתראי...
כל הכבוד על הציור הנהדר ותודה...
בתש
[ליצירה]
היצירה שלך ממש טובה, לדעתי, ויש משהו בקצב שגרם לי לאהוב אותה כל כך, ובחיתוך השורות.
זאת יצירה, והיא טובה, וכל מי שפותח ת'פה שלו עליה... שיעצור, יסתכל ביצירות שלו, ואז יחזור אליך, נראה אם הוא יעז בכלל לאמר משו....
[ליצירה]
עצוב ויפה.
וואי.
נורא
נורא
נורא
יפה.
כתוב כ"כ טוב, ההשואה אל השה.
אני אף פעם לא יודעת להסביר למה אני אוהבת כל כך את השירים שלך...
זה ממש ממש חזק.
אהדתי..
תודה
תגובות