שיר יותר טוב? בעצמי התלבטתי לאן לשייך, הכל התחיל מהתמונ, היא זאת שרצתה פומביות אבל לא הצלחתי להגדיר כחזותי. תוך כדי ניסיונות כושלים להכניס את התמונה, התחיל לזמזם לי המשפט/שיר הזה שגם אותו לא ידעתי לאן לסווג, התלבטתי גם אם יפה להם יחד או לא. המממממ יש רעיונות?
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
לפחות אצלי ההרגשה תמיד היא שהמקור ליצירה הרבה יותר יפה ומדהים מהיצירה עצמה כי המקור בעצם נגע בי והיצירה היא רק תוצאה מאותה נגיעה.צריך רק לזכור שלפעמים,לאחרים,המקור ליצירה לא נוגע באנשים כל-כך עמוק כמו שהוא נוגע באנשים מסויימים.אחרת,כולנו היינו כותבים על אותם דברים את אותם הדברים.
לכן,אולי באמת כדאי לסווג את היצירה כשיר ולהוריד את התמונה.אבל זו רק דעתי.
[ליצירה]
דילמה
שיר יותר טוב? בעצמי התלבטתי לאן לשייך, הכל התחיל מהתמונ, היא זאת שרצתה פומביות אבל לא הצלחתי להגדיר כחזותי. תוך כדי ניסיונות כושלים להכניס את התמונה, התחיל לזמזם לי המשפט/שיר הזה שגם אותו לא ידעתי לאן לסווג, התלבטתי גם אם יפה להם יחד או לא. המממממ יש רעיונות?
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לפחות אצלי ההרגשה תמיד היא שהמקור ליצירה הרבה יותר יפה ומדהים מהיצירה עצמה כי המקור בעצם נגע בי והיצירה היא רק תוצאה מאותה נגיעה.צריך רק לזכור שלפעמים,לאחרים,המקור ליצירה לא נוגע באנשים כל-כך עמוק כמו שהוא נוגע באנשים מסויימים.אחרת,כולנו היינו כותבים על אותם דברים את אותם הדברים.
לכן,אולי באמת כדאי לסווג את היצירה כשיר ולהוריד את התמונה.אבל זו רק דעתי.
[ליצירה]
קראתי את השיר, ושוב קראתי, ושוב....
אני לא יכולה לשים את האצבע על מה בדיוק גרם לי לדמעות, אבל בהחלט גרם...
אתה ממעט לכתוב שירים, אך כשאתה כבר כותב, אתה פשוט הולך עם זה עד הסוף מה?....
פלא.
[ליצירה]
אז אם הגבתם בלי להקשיב, אולי טוב שכך עשיתם, זה חזק ומזעזע עד להחריד כשמקשיבים לזה ואני אומרת את זה לחיוב! מאוד לחיוב!
זה עשה לי צונאמי בבטן.
תודה לך עוזר יוסף.
[ליצירה]
כל מה שיכולתי לחשוב עליו הסתכם בוואי, שיו, יוווו ודומיהים, אז ככה, הרגשתי לוממש נעים כזה להשמיע את המוגבלות המילולית שלי בפומבי, וזה לא שזה כך בדרך כלל, זו פשוט ההתמוגגות מהגאונות הזו שהפקת שחור על גבי לבן ורוד קרם וכו...
ולסיכום: סחטיין (??) ----> בשביל לחתום את המוגבלות..
[ליצירה]
ילד. אתה פלא. זו מתת מה שיש לך שם בפנים.
עכשיו אני מבינה יותר מתמיד מה הטעם האמיתי של כתיבה, למה נועדו מילים באמת וכמה אדם אחד בודד מכיל בתוך עצמו...
תגובות