[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
מה שלא נכון לדעתי זה: "וְאַף פַּעַם לֹא נִפְקָד
אֵיזֶה הוֹמֵרוּס אוֹ קֹהֶלֶת
אוֹ אַחַד הָעָם
שֶׁיְּתָעֵד וְיַזְכִּיר לַבָּאִים אַחֲרָיו
שלמה לא תיעד כי קהלת זה לא ספר הסטוריה.
[ליצירה]
שיר חמוד ביותר, זורם, מצלצל, ושימו לב- הכתיבה שלה הצורנית מחקה את התוכן הכתוב. יש פה גם העזה ודמיון. השיר כולו משובב נפש. מומלץ!
עלי באר, ברוכה הבאה לאתר.
[ליצירה]
אין מנוס מהתחושה שהמשורר רצה לבטא משהו עמוק ונשגב. רק חבל שלקח תמונה ריקה ומטופשת והלביש אותה בשגב קדוש ובעמקות רוחנית כמעט אכסטזציונאלית שאין בה ממש.
[ליצירה]
[ליצירה]
למה לערב את אלוהים ?
אדרבה ערב אותו ( בכל מכל כל ) במה שאתה- כותב ;חושב ;עושה .גם אם לא במישרין גם אם רק בנבכי השכל
הרופס שלא תופס אותו ..
אבל לומר אלוקים חכם --שם--
( אנני מאמין שאתה מאמין במה שכתבת בסוגריים אבל... זו אמונתי ) לא אומר לך למחוק את מה שכתבת גם לא תשמע לי אבל פעם הבאה או שלא תזכיר את שם השם או שבצורה הרואיה לו כיוצר כצולם אין סופי
כבעל החלומות כולם.
ובקשר לרבנים - אין זו אמתם !זו האמת הנצחית מאז הר סיני שנחשפה בקולות וברקים ועשן
לעני העם כולו ולא נסבול זלזולים שכאלה.
תן כתוב תן את הכבוד.
[ליצירה]
קצת באיחור
שיניתי מעט את דעתי מאז התגובה האחרונה
בתגובתי שאלתי האם זה בסדר לכתוב כך?
לא ידעתי. כאן יש מעט הרחבה מדעתי כיום.
תראי, אני לא חושב שצריך להדחיק דברים בכתיבה - זה הכי גרוע! בשירך את מבטאת משהו שיותר קשור,
לדעתי, לרעיון הגדול, ופחות לתיאור בן מצייר לבת על הגב. אני לא יודע מה רצית בדיוק לבטה בזה, זה תלוי איך מפרשים אותו. אולי זה חשוב שדוקא בן. אולי היה עדיף להשמיט אותו ופשוט לספר שהיא כתובה, אבל אז זה היה מודחק ולא מבטה אמת. גם זה היה מאבד מהעוצמה. לי הבן נראה דמות אלוהית שמציירת.
[ליצירה]
נגעות
השיר נוגע במיתרים שבנפש בנימות רוטטות
העברת את החוויה יופי
אבל---
מה מטרתו???
אין בעיה השיר מצויין רק רציתי לומר שאם כשרון כזה אפשר להשפעה ולחשוב איך ניתן במילים לקדם את היהודים לכיוונים טובים לנשב במפרש האומה
אחרת ---
זה בזבוז!!!
אם כן קחי נוצה פשוטה של שכוי וכיתבי באש גחלת מחרט לבבך...
בהצלחה!
[ליצירה]
השתגעת?
מצטער, זה פשוט מזעזע. לו לקחת את השואה לאישי ,בסדר.. אבל זה? לקחת את האישי לשואה?
כמו שמזעזעת ההשוואה של קטיף לשואה.
(יחסית לזה עוד מובנת)
הייתי אוהב לו הדימויים לא היו של השואה,
אבל אז זה לא היה זה...
במיוחד מהקרון ולסוף. תחשבי על זה.
ולא משנה כמה שזה כתוב מצויין.